ALUMATIC

Specialistul tău în automatizări

Alumatic vine de 12 ani în ajutorul oamenilor cu servicii integrate de instalare, service şi mentenanţă pentru orice tip de sisteme automate de deschidere: uşi automate, porţi automate batante sau culisante, bariere, uşi rapide, porţi automate batante sau culisante, uşi industriale, sisteme inteligente de parcare.

Despre noi

Apărută pe piața automatizărilor in 2004, compania clujeană Alumatic, a reușit încă de la început să-și găseacă o poziție de lider în domeniul automatizărilor din România. Acest lucru a fost posibil cu ajutorul echipelor bine închegate și a profesionalismului de care au dat dovadă de-a lungul proiectelor desfășurate. Alumatic a reușit să-si mențină poziția pe piața sistemelor automate cu prin intermediul tehnologiilor noi pe care le folosește în dezvoltarea serviciilor, dar și a produselor de calitate pe care le comercializează. Astăzi Alumatic stăpânește  cele 5 tehnologii ce stau la baza automatizărilor

  • Electronică

  • Mecanică

  • Software

  • Senzori

  • Control la distanță

ACOPERIRE NAȚIONALĂ

De ce Alumatic ?

Alumatic nu vede domeniul construţiilor ca pe un simplu business. Construcţiile reprezintă un mod de-ai face un bine consumatorului final, de-ai uşura drumul către progres. Ne dorim să punem bazele unei strânse legături cu partenerii pe care-i avem pentru a putea dezvolta un mediu benefic, util dar mai ales sigur pentru clienţii.

Alumatic crede în oameni, în echipe, în dorința de a-i ajuta pe cei din jur. Pentru noi construcțiile reprezintă libertate, progres și mai ales siguranță. Viziunea noastră e simplă, realizabilă și de viitor, să oferim produse de eficiente, durabile și sigure.

La timp

Alumatic oferă servicii de calitate, la locul potrivit și la momentul potrivit. Clienții noștri nu trebuie să își facă griji în privința timpului, căci punctulitatea ne caracterizează.

Eficient

Așa cum trebuie! Asta e deviza noastră, pentru că Alumatic oferă servicii complete și eficiente. Mizăm pe calitate de excepție și pe găsirea soluției optime pentru fiecare proiect.

De durată

Alumatic oferă servicii și produse proiectate să reziste-n timp și în orice condiție, indiferent de mediul în care vor fi plasate, garantând optimizarea funcționalității întotdeauna.

Cerere ofertă