DOMENII

Alumatic si-a propus să aduca pe piaţă inovaţie, stabilitate si mai ales diversitate. Din acest motiv paleta de produse ce sunt comercializate de noi acoperă 4 arii de activitate diferite.  Astfel  în oferta  Alumatic se găsesc produse pentru domeniile industrial, comercial, medical dar şi office.

 

Comercial
Comercial
Sfera comerciala este întotdeauna în pas cu tehnologia pentru a-i asigura consumatorului final o experiență plăcută și tocmai din acest motiv Alumatic susține inovația prin intermediul celor mai noi și moderne produse.
Industrial
Industrial
La nivel industrial oferta Alumatic este una atent selecționată și cuprinde o serie de produse care să se plieze exact pe nevoia oamenilor ce profesează în acest domeniu.
Medical
Medical
În zona medicală Alumatic vine în ajutorul beneficiarilor cu o serie de produse atent concepute și dezvoltate care să asigure un mediu de lucru lipsit de orice pericol.
Office
Office
Clădirile de birouri sunt din ce în ce mai ocupate. Alumatic vine cu o serie de sisteme care să permită un flux mare de oameni care să intre și să iasă în maximă siguranță

Cerere ofertă