Suport tehnic 27/7


Echipele Alumatic sunt susţinute de experienţa acumulată de-a lungul celor 12 ani de activitate în domeniul automatizărilor.

Alumatic – Specialistul automatizărilor

Periodic sunt efectuate teste de procedură şi  cursuri de specialzare pentru fiecare segment de produs în parte pentru a fi întotdeauna în pas cu evoluţiile tehnologice.  Toate serviciile oferite se desfăşoară in condiţii de maximă siguranţă atât pentru client cât şi pentru membrii echipei.

Suport tehnic 24/7

Suport  full tehnic permanent pentru orice tip de sistem din domeniul automatizărilor. Echipele Alumatic sunt prezente la cererea clienţilor săi pentru a putea rezolva rapid şi eficient orice problemă a sistemelor de automatizări, fiind intodeauna echipate cu cele mai performante unelte si cele mai eficiente proceduri.

Suport  full tehnic permanent pentru orice tip de sistem din domeniul automatizărilor.

În acest mod Alumatic oferă posibilitatea partenerilor săi să aiba acces la orice tip de sistem automatizat, asigurându-i beneficiarului service complet, în cele mai sigure condiții.

Oferim suport tehnic 24/7, conform contractului semnat, pentru orice sistem de automatizari: usi automate glisante, usi batante, usi rotative, porti automate, sisteme de parcare, bariere automate, grilaje rulante, usi medicale. 

Cerere ofertă