Mentenanta usi


Echipele Alumatic sunt susţinute de experienţa acumulată de-a lungul celor 12 ani de activitate în domeniul automatizărilor.

Alumatic – Specialistul automatizărilor

Periodic sunt efectuate teste de procedură şi  cursuri de specialzare pentru fiecare segment de produs în parte pentru a fi întotdeauna în pas cu evoluţiile tehnologice.  Toate serviciile oferite se desfăşoară in condiţii de maximă siguranţă atât pentru client cât şi pentru membrii echipei.

Mentenanta usi

Alumatic oferă servicii mentenanţă clientilor săi, promptitudinea fiind esenţială în acest caz. Duratele sunt stabilite contractual şi respectate cu mare atenţie de echipele Alumatic, clientul nefiind nevoit să-şi facă griji în această privinţă.

În acest mod Alumatic oferă posibilitatea partenerilor săi să aiba acces la orice tip de sistem automatizat, asigurându-i beneficiarului servicii de mentenanta complete, în cele mai sigure condiții. Oferim mentenanta pentru orice sistem de automatizari: usi automate glisante, usi batante, usi rotative, porti automate, sisteme de parcare, bariere automate, grilaje rulante, usi medicale. 

Cerere ofertă